meerwaarde
wie zijn wij

main small   aenm small   robeo small

Wie zijn wij

AutoAfval.nl is een initiatief van MAIN Nederland BVA&M RECYCLING BV en Robeo Car Tyres BV. Door de krachten te bundelen willen deze drie toonaangevende inzamelbedrijven in Nederland het U als ondernemer in de autobranche zo makkelijk mogelijk maken om uw  afval te laten afvoeren en recyclen. Eén website voor al uw AutoAfval. Eén vast aanspreekpunt voor al uw AutoAfval. Online managementrapportage om al uw afvalstoffen te monitoren en registreren.

Meldt via AutoAfval.nl welk afval u heeft en wij doen de inzamelingen zelf. Wij zijn GEEN makelaar, wij doen de inzameling met onze eigen auto's. Wij zijn er voor uw gemak.

Wat kunt u van ons verwachten


Vraag de AutoAfval.nl Milieuscan aan om uw afval in kaart te krijgen en een besparingslag te maken in uw afvalkosten. Ga naar www.autoafval.nl/milieuscan
Uw afval heeft toekomst!
 

Nog meer AutoAfval.nl

Kijk hier voor onze Certificeringen op het gebied van DUURZAAMHEID, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en creatief meewaarde bieden aan garage-, dealer-, en banderservice bedrijven.
 

Nu ook Truckservice bedrijven

Wij hebben onze activiteiten uitgebreid voor Truckservice edrijven in door heelederland. Kijk waar U kunt besparen op afvalstromen binnen de Uw organisatie en vraag de MilieuSCAN aan. Ga naar www.truckafval.nl
 
mobile-certificaten certificaten border