meerwaarde
wie zijn wij

main small   aenm small   robeo small

MilieuSCAN

Ken de impact op het milieu en de (meer)waarde van afval

Als garage- of dealerbedrijf heb je te maken met verschillende afvalstromen, van olie en accu's tot autobanden en restafval. Het loont om het afval de nodige aandacht te geven en jezelf enkele vragen te stellen.

Weet je bijvoorbeeld welke impact op het milieu het afval uit jouw bedrijf heeft? Ken je de (meer)waarde van het afval en is jouw bedrijf in lijn met de actuele wet- en regelgeving?

Milieuscan van AutoAfval.nl biedt uitkomst

De milieuscan van AutoAfval.nl biedt uitkomst voor garage- en dealerbedrijven die de kosten, en de impact op het milieu, willen minimaliseren en die daarbij willen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
WAARDEBON: Gratis Milieuscan aangeboden door AutoAfval.nl

Met de milieuscan van AutoAfval.nl krijg je:

  1. snel inzicht in ALLE afvalstromen,
  2. een degelijk advies om de impact op het milieu te minimaliseren,
  3. en wordt duidelijk welke (meer)waarde het afval uit jouw bedrijf heeft.

De milieuscan wordt tegen een zeer gunstig tarief aangeboden (€250) en wordt zelfs gecrediteerd als je bedrijf klant wordt bij AutoAfval.nl.

ROI, binnen 1 maand!

Hoe snel heb je de kosten voor de milieuscan terugverdiend, m.a.w. wat is de zogenaamde Return On Investment (ROI)? Altijd binnen 1 maand!

Als je klant wordt bij AutoAfval.nl, dan is de scan gratis waardoor je vanaf dag 1 rendement ziet. Maar ook als je niet direct klant bij ons wordt, en dus slechts €250 betaalt, zal je snel rendement halen.

Waar het rendement vandaan komt? Denk aan zaken als:

  • Ken en behaal de maximale vergoeding voor al het afval
  • Tijdbesparing door centrale en vereenvoudigde administratie en logistieke afhandeling
  • Concrete adviezen om meer omzet te behalen

Naast de financiële voordelen biedt de scan je ook vooral een goed inzicht in de afvalstromen en de waarde daarvan zonder dat het je enige moeite kost!

Vraag de milieuscan vandaag nog aan

Wegens het succes van de milieuscan werken we momenteel met een wachtlijst. Voorkom vertraging door de scan vandaag nog aan te vragen! Klik hier om contact op te nemen en een afspraak in te plannen.

mobile-certificaten certificaten border