meerwaarde
wie zijn wij

main small   aenm small   robeo small

Creatieve en Ludieke acties

Ons team van ondernemers, vertegenwoordigers, medewerkers en klanten bedenken altijd weer leuke Creatieve en Ludieke acties om meer traffic te genereren in de werkplaats.  

Exclusief Verkooppunt Re-Tyred

Re-Tyred® (Car tyres in Fashion) is een eigenzinnig Nederland modemerk met Fashion accessoires en relatiegeschenken gemaakt van 100% gerecyclede autobanden.

Robeo Car Tyres BV te Lelystad brengt samen met AutoAfval.nl als merknaam Re-Tyred® op de markt. Ofwel van gerecyclede autobanden. 

Als Erkend Robeo inzamelpartner maken wij U afhaalpunt van onze producten. Hiermee krijgt u de doelgroep op de stoep met NAW en Kenteken gegevens. 
Producten die via Internet worden besteld op Re-Tyred.nl worden naar uw bedrijf verzonden en de klant komt het bij U aan de balie afhalen.

Wordt Exclusief verkooppartner van Re-Tyred dan krijgt u van ons diverse communicatiemiddelen om dit doel te ondersteunen. Zo ontvangt u:
  • MVO certificaat

  • Re-Tyred promotiepakket

  • Een Banner voor op de website

  • Poster voor inwachtruimte

  • Folders voor op de balie

  • Redactionele aandacht in uw regio

  • Voorbeeldproducten in dewachtruimte===================================================================

Inzamelactie "het Klepperhüs"

Op de AutoProfessioneel /  chadeherstelbeurs in Hardenberg stonden we vorig jaar (2014) met een inzamelactie voor het Klepperhüs. (Beter bekend van SBS6 programma Syndrome. Met Johnny de Mol)
Door loten te verkopen voor de loterij die elke avond rond 20:00u werd gehouden was de totale opbrengst: € 1.750,= (veel blije gezichten en positieve reacties van klanten en pospects). Deze actie werd medemogelijk gemaakt door diverse Standhouders die prijzen voor de loterij ter beschikking hebben gesteld. (Eurol, RE-TYRED, AutoFlex etc.)
Nogmaals dank, door iedereen is deze actie voor herhaling vatbaar.
mobile-certificaten certificaten border