meerwaarde
wie zijn wij

main small   aenm small   robeo small

Links

Wij van AutoAfval.nl zijn ons ter degen bewust dat uw bedrijfsafval niet hoog op het prioriteitenlijst staat. Zeker niet in turbulente tijden als deze waarin de markt veel veranderingen kent. Daarom zorgt AutoAfval.nl dat u geen omkijken heeft naar de afvalstromen binnen uw garage-, werkplaats.
Wij bieden passende emballage voor alle afvalstomen binnen uw organisatie, van afvalbak tot accubox en van olievat tot banden container. Kunt u en uw organisatie zich richten op wat belangrijk is, ondernemen en klantgericht werken. Wij ledigen de emballage op afroep of frequentie, zo vaak als nodig is.
Ons werkgebied is door heel Nederland. Onze aantrekkelijke tarieven/opbrengsten voor afvalstromen sluiten naadloos aan op de uitstekende service, wij zijn er voor uw gemak. Verder zijn wij een erkende en gerenommeerd afvalinzamelaar en hebben alle benodigde certificeringen om uw bedrijf optimaal van dienst te zijn.
Zie onderstaand overzicht van behaalde en benodigde certificaten. 

Certificaten

CO² bewust certificaat niveau 3 
De CO2-Prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van
CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten kan nog veel winst worden behaald in energiebesparing, het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie. De CO2-Prestatieladder is daarvoor het aangewezen instrument. Dagelijks bewijst de CO2-Prestatieladder zijn waarde voor steeds meer sectoren in het bedrijfsleven. Deze website geeft u meer inzicht in de gedachte achter de CO2-Prestatieladder en hoe het instrument ook voor uw organisatie kan werken.
Uitgangspunten
Bij de ontwikkeling van de CO2-Prestatieladder is gekozen voor twee belangrijke uitgangspunten:
  • maximale gerichtheid op eigen initiatief, praktische resultaten en innovatie;
  • minimale belasting en belemmering van de onderneming door regels en voorschriften.

(Kijk ook eens op http://co2-prestatieladder.nl)


MVO prestatieladder niveau 3 

Een van onze initiatiefnemers bij AutoAfval.nl is reeds over de helft op de MVO prestatieladder. Met grote trots is A&M recycling gestegen van trede 2 naar 3. De maximale score is 5. Zodra deze is behaald maken we dat natuurlijk direct bekend. 
Meer informatie over de MVO prestatieladder vind u hier:
(http://www.mvoprestatieladder.nl)

 

ISO9001

NEN EN ISO 9001 2008NEN EN ISO14001 2004 

RvAVCANIWQ

NIWO VIHB certificaat 2009/2014VGM
Checklist Aannemers-VCA_2008 
5.1


 

Recy Bem

RecyBEM (vereniging Band en Milieu)

 

 Vaco ErkendVaco Erkend 

 


Re-TyredRe-Tyred


DNVLloyd Register
 

   

        

      

mobile-certificaten certificaten border