meerwaarde
wie zijn wij

main small   aenm small   robeo small

Autoprofessioneel & Schadeherstel 2014

30-09-2014

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 oktober vindt de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs weer plaats, nu te Hardenberg.

Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurzen zijn inmiddels een begrip in heel Nederland. Er is dan ook voor iedereen die in de automotive sector actief is wel iets interessants te vinden. Afval recycling, garageuitrusting, handgereedschap, automaterialen, software, smeermiddelen, autolakken en nog veel meer!

Belangrijke informatie op een rij

Wanneer: 14 t/m 16 oktober 2014
Openingstijden: 15.00 tot 22.00 uur
Locatie: Evenementenhal te Hardeberg
Website: www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/216/autoprofessioneel-schadeherstel-vakbeurs
Gratis tickets: Bestel hier (gebruik registratiecode 6140002373)

AutoAfval.nl is natuurlijk van de partij

Ook deze editie van de Auto professioneel en Schadeherstel te Hardenberg pakt AutoAfval groots uit. Zoals je mag verwachten staat onze stand ook dit jaar weer volledig in het teken van duurzaamheid en de (meer)waarde van afval.

AutoAfval.nl vind je op standnummer 309, kom zeker langs want we zorgen dat er veel te beleven is. Met ludieke acties, gezellige muziek en een goede doel loterij belooft dit weer een knaller van een beurs te worden!

Inzamelactie 't Klepperhuus

AutoAfval.nl is dé inzamelaar voor de automotivebranche en onze kracht als inzamelaar zetten wij ook graag in voor het goede doel. Dit jaar is dat 't Klepperhuus te Hardenberg, een heel mooi initiatief om mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige baan in de horeca te bieden.

AutoAfval.nl organiseert een loterij waarvan de opbrengst volledig naar 't Klepperhuus gaat. Daarnaast hebben we al verschillende donaties ontvangen. Op de laatste beursdag zullen we een cheque overhandigen, met een zo hoog mogelijk bedrag!

Voor 2 euro al een Win-Win situatie

Koop op onze stand voor €2,- een lot en steun onze inzamelactie, je maakt zo ook nog kans op hele mooie prijzen die tijdens de beursdagen op onze stand (309) verloot worden.

De prijzenpot

HOOFDPRIJS: Een weekend rijden met een Tesla.

Troostprijzen:

  • 5x Kart kaartjes bij Coronel Kartcenter
  • 6x Re-Tyred pakket van gerecyclede autobanden (tas en vulling)
  • 6x Diner kaartjes voor t' Klepperhuus (Hardenberg)
  • 15x Re-Tyred riem van gerecyclede autobanden t.w.v. €39,95
  • 15x Milieuscan voor garagisten t.w.v. €250,-
  • 40x Winterpakket (ruitensproeier, slot ontdooien, etc)
  • ....en nog veel meer!

Doe mee en steun 't Kleppperhuus!

Syndroom bestede al aandacht aan 't Klepperhuus

Het televisieprogramma Syndroom maakte onlangs een heel mooi item over 't Klepperhuus, want 't Klepperhuus moet blijven bestaan! Door dit soort prachtige items dingt het tv-programma Syndroom mee naar een televizierring...onze steun krijgen ze alvast.

Heb je de uitzending gemist? Bekijk de aflevering van Syndroom met 't Klepperhuus hier: http://www.rtlxl.nl/#!/syndroom-303996/dbabef2c-7093-480e-9d0e-4463758fa55b

mobile-certificaten certificaten border